Coachingmateriaal

Coaching – Onze Werkwijze

Alles begint bij jezelf, dit uitgangspunt is een vertrekpunt van de coaching. De coaching helpt jou te zien welke gedrags- en denkpatronen en overtuigingen jou persoonlijk beperken. Wat bij jou welk gedrag losmaakt. Ook in positieve zin: Wat jouw hart sneller doet kloppen, waar jouw persoonlijke kracht en passie liggen, wat jou succesvol maakt.
Vanuit dat bewustwordingsproces maak jij een persoonlijke ontwikkeling door. Jij krijgt meer grip op jouw emoties, op jouw gedrag en de manier waarop jij communiceert.
Stap voor stap ga jij op weg.
In onze coaching maken we gebruik van hulpmaterialen, onze favoriete coach materialen vindt je hier op onze website.

 
ridder-kasteel-speelgoed

Het Kasteel

Het Kasteel wordt ingezet in coaching. Waarbij het kasteel wordt gebruikt als metafoor voor de cliënt. Hierbij wordt inzicht gegeven in de patronen en overtuigingen van de cliënt. De cliënt kan zo op afstand naar zichzelf kijken.

Het kasteel zit in een mooie kist en wordt geleverd met een begeleidende meditatie.
Mocht je meer informatie willen over het werken met het kasteel, neem dan contact op met ons. Onze contactgegevens vind je onderaan, in de footer van de website.

Dit kasteel hebben wij laten maken in samenwerking met een zorgboerderij. Wij vinden het belangrijk dat een ieder een zinvolle en leuke werkplek heeft. Hier dragen wij graag aan bij.

Het TenZie Kasteel – foto’s

Het Kasteel is gemaakt van hout en heeft vier torens met gele vlaggetjes en een ophaalbrug. Het kasteel kan eenvoudig in elkaar gezet worden. Het zit in een mooie kist en wordt geleverd met een begeleidende meditatie.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

“Wat je met plezier leert, onthoud je”

Ontwikkelt jouw kind zich anders en wil je op een creatieve manier contact maken? Onze zintuigprikkelende (spel-)materialen helpen daar een handje bij. Op de leuke én op spannende momenten. Zodat jullie liefdevol en veilig samen kunnen spelen. Heb je vragen? stuur ons gerust een bericht.

 

Het Kasteel Kopen

 
Het Tenzie Kasteel
 

 

plane and dashes