Coachingmateriaal

Coaching – Onze Werkwijze

Alles begint bij jezelf, dit uitgangspunt is een vertrekpunt van de coaching. De coaching helpt jou te zien welke gedrags- en denkpatronen en overtuigingen jou persoonlijk beperken. Wat bij jou welk gedrag losmaakt. Ook in positieve zin: Wat jouw hart sneller doet kloppen, waar jouw persoonlijke kracht en passie liggen, wat jou succesvol maakt.
Vanuit dat bewustwordingsproces maak jij een persoonlijke ontwikkeling door. Jij krijgt meer grip op jouw emoties, op jouw gedrag en de manier waarop jij communiceert.
Stap voor stap ga jij op weg.
In onze coaching maken we gebruik van hulpmaterialen, onze favoriete coach materialen vindt je hier op onze website.

 
ridder-kasteel-speelgoed

Het Kasteel

Het Kasteel wordt ingezet in coaching. Waarbij het kasteel wordt gebruikt als metafoor voor de persoon. Hierbij wordt inzicht gegeven in de patronen en overtuigingen van de persoon. Deze kan zo op afstand naar zichzelf kijken.

Mocht je meer informatie of een training willen volgen over het werken met het kasteel, neem dan contact op met ons. Onze contactgegevens vind je onderaan, in de footer van de website.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

“Wat je met plezier leert, onthoud je”

Ontwikkelt jouw kind zich anders en wil je op een creatieve manier contact maken? Onze zintuigprikkelende (spel-)materialen helpen daar een handje bij. Op de leuke én op spannende momenten. Zodat jullie liefdevol en veilig samen kunnen spelen. Heb je vragen? stuur ons gerust een bericht.

 

Het Kasteel Kopen

 
Het Tenzie Kasteel
 

 

plane and dashes