Over IntenZie & TenZie

Het IntenZie Team

Bianca, Marco & Elvira

intenzie-bianca-marco-elvira

“Spelen is de hoogste vorm van onderzoek – Albert Einstein”

Wij, Marco, Elvira en Bianca hebben tenZie opgericht om in te zetten als ondersteuning in de dagelijkse begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen materialen. De (spel)materialen helpen bij het maken en houden van contact. Het stimuleert bepaalde zintuigen en kan de alertheid zowel verhogen als verlagen. Het aanbod is onderverdeeld in coaching en spelmateriaal, waarbij er per zintuig materialen zijn geselecteerd.

IntenZie werkt vanuit de visie: “Kijken naar de mens om te zien”. Door middel van de materialen wordt dit zowel binnen de dagelijkse situatie als in coaching sessies ingezet. Ieder mens wil zich ontwikkelen. Met de juiste afstemming en plezier gaat dit vanzelf. De materialen van tenZie dragen hieraan bij, juist ook wanneer het even niet zo makkelijk gaat.

IntenZie biedt begeleiding wanneer er een vraag speelt op het gebied van:

Persoonlijke ontwikkeling, bijzondere ontwikkeling (bijvoorbeeld: autisme, adhd, angststoornissen, gedrags- of opvoedingsproblemen), zintuigelijke informatieverwerking, verlies- en rouwbegeleiding of hechting.

Je kan contact met ons opnemen wanneer de opvoeding minder makkelijk verloopt, thuis of op school (zie contactgegevens onderaan de pagina van deze website). Onze begeleiding is gericht op de dynamiek binnen het (gezins-)systeem. Samen groeien in contact vanuit oplossingen. Het belangrijkste is dat jij en jouw kind zo gewoon mogelijk samen kunnen leven, in jullie eigen gezin en omgeving. Samen ontdekken, ontwikkelen en ontplooien. Zodat jullie liefdevol en veilig samen kunnen zijn.

Wij trainen vanuit: “Alles wat je hoort vergeet je, Alles wat je ziet onthoud je, Alles wat je doet begrijp je”

 

plane and dashes